#iamwine
– mit favoritcitat.
Det vil sige, ja, jeg er vin! Og man bliver jo bekendt, hvad man spiser – og altså også hvad man drikker… og i øvrigt alt hvad man gør og foretager sig. Så kan jeg ikke være andet end vin – det handler nemlig altid om dette lige meget hvor jeg befinder mig i verden. Plus mad og liv. Derfor har jeg også hjemmesiden ‘livmadogvin.dk’
MIT ARBEJDSLIV
‘Blæksprutte’ er vel i realiteten det som bedst beskriver mig? Det jeg laver i løbet af en dag, er så alsidigt at jeg altid har haft svært ved at sætte en titel på mig selv. Selvstændig, ok! Og når det er sagt, administrativ forretnings tøjle-holder, event organisator- og afholder, vinunderviser, new-bizz udvikler, værtinde i vores restaurant de fleste aftener i vores åbningstid, MoAr for vores ansatte og ofte også deres sekretær, inklusiv min mands!, bygger og sælger huse i Italien, udsat for en masse rejseri, beskæftiger mig med mad og vin dagen lang, vindommer, vinskribent, vinanmelder, vin underviser, vin- og livsstilsblogger, taler konstant om vin, modtager altid undervisning (evighedsstudent) og en hel del på Instagram. Så der er jo lidt at se til… Men det er sjovt selvom det går virkelig stærkt!
UDDANNELSE
WSET Diploma, WSETLevel 4, D3 (Exp ? On hold)
VIA Certified Italian Wine Educator (2020)
VIA Certified Italian Wine Ambassador (2017)
Wine Diploma, WSET Level 4, 1. år (2019)
BSc, Italiensk sprog og kultur, Københavns Universitet (2014)
E-Inspiring Leadership through Emotional Intelligence, Case Western University (2013)
Tjener (bronze), Hotel- og restaurantskolen, København (2003)
Fuldt CV på LinkedIn
JOB
Co-founder & partner I The Italian Food Company
Co-founder & partner I Hus I Italien
Restauratør I L’Enoteca di Mr. Brunello
Medvært Italian Live Cooking
Dansk Sommelier Uddannelse (DSU)
Underviser i italiensk vin
ØVRIGT
Vin anmeldelser på jenniferrusso.dk
Vin dommer 2019 + 2021, 5 Star Wines – The Book
Medlem af Ian D’Agata’s Wine Expert Panel at Collisioni 2017 in Barolo, Piedmont