Er du klar til at skabe
succesfulde mad- og vin oplevelser
for resten af livet?
Perfekte mad- og vinpar
Næste vin kursus starter efteråret 2024
Knæk koden til ‘perfekte’ mad- og vinpar er det eneste digitale kursus af sin art i hele Danmark, som præcis underviser dig i hvordan du trin for trin lærer, at forstå hvordan din mad påvirker din vins smag, gennem undervisning i madens grundsmage og grundlæggende faktorer om vin. Så du med selvsikkerhed både kan sætte mad til vin, opnå fuld kulinarisk tilfredsstillelse og opbygge menuer fra grunden – som en sommelier
Før jeg dykker ned i hvad kurset er om, så lad os
sikre os at det passer til dig
Du er den rette til dette kursus, hvis du er træt af altid at skulle spørge andre til råds, når du skal sætte mad til vin.
Du vil gerne selv kunne gennemskue de forskellige elementer i både mad og vin og forstå hvad der dur både til hovedingrediensen på tallerkenen, såvel som tilbehøret.
Du vil også gerne forstå hvad der gør at mad og vin enten dur eller ikke dur sammen.
Og at blive introduceres til hvordan du vælger vin fra et vinkort, når du er ude at spise, er heller ikke af vejen…
Du er den rette hvis…
- Rigtig god mad og rigtig god vin er afgørende for dig
- Et lækkert måltid med den rigtig afstemte vin, er noget du mener man ikke bør gå på kompromis med
- Du går op i kogekunst og de subtile nuancer i vin
- Du vil faktisk gerne være din egen sommelierekspert derhjemme
- Du er allerede husets Master Chef! Hvert fald tæt på
Når kursusprogrammet er ovre, har du
01
Forstået grundsmagenes indflydelse
og er startet på en personlig kulinarisk rejse, hvor du på baggrund af teori, strategi og videnskab kan skabe harmoniske smagskombinationer
02
Lært grundlæggende faktorer om vinens væsen
så du ved hvordan du skal lede efter de – for maden – styrende elementer i vinen og omvendt, og på den måde forstå hvordan du skaber det bedste par
03
Været på smage bootcamp og bygget smagedatabase
så du kan udvide dit personlige videns bibliotek. Det får du brug for på din rejse i forståelsen af, hvordan og hvorfor mad og vin bedst matcher
04
Taget handling på brug af brobyggende ingredienser
og først og fremmest opdaget deres eksistens og magt – de brobyggende ingredienser spiller en kolossal rolle i mødet med vinen
05
Lært at tage handling på tilberedningsmetoder
– det vil sige, forstået hvordan forskellige former for tilberedning, sammen med maden, påvirker vinens smag
06
Lært at bygge en hel menu op fra grunden og parre vin
baseret på ‘High Light’ metoden; et værktøj du udvikler gennem den samlede viden du opnår på kurset