Vinsmagning

Vinsmagning

Vin_smagning_JenniferDelaloca

Hvad går det ud på,
når man booker mig til et event?

Det er meget op til dig og Jer. Til vinsmagning kan man næsten være lige så mange man vil (se priser og antal personer nederst på siden), arrangementet kan holdes hos Jer eller (afhængig af tidspunkt og maks 35 personer) hos os i vores hyggelige lokaler i København. Det eneste der som udgangspunkt er helt sikkert er at vi smager fine, forskellige vine. 

Hvordan selve smagningen skal foregå, er det bedst at vi beslutter sammen. Den kan nemlig konstrueres på mange forskellige inspirerende måder. Herunder ser du lidt eksempler på hvordan det kan gøres

Jeg kan bookes til at udføre forskellige vin arrangementer i firmaet eller privat. Det er også muligt at booke events, som foregår på restauranten L’Enoteca di Mr. Brunello i københavn

Vertikalsmagning

Vi smager måske to forskellige huses vine i fire forskellige årgange.

Horisontal smagning

Vi smager én enkel årgang lavet på samme drue, fra seks til otte forskellige producenter

Old World vs New World

Vi smager tre til fire vine fra nogle af de ‘oprindelige’ vinzoner (dvs i Europa, eksempelvis Frankrig, Italien, Tyskland) og tre til fire vine fra de nye vinzoner, eksempelvis Chile, Australien og Californien.

Blindsmagning

(Er vild! med at lave blindsmagning) – vi smager vinene med bind for øjnene! Aj ok, vi giver flasken en trøje på, så man ikke kan se hvad man smager og i stedet får lov at udfordre sine sanser maks. I forsøget på netop at s-m-a-g-e sig frem til hvad det egentlig er man kan smage! I løbet af smagningen, taler vi kort om smageteknik for hurtigt at indstille os på at lægge alle vores sansekræfter på  de karakteristika pågældende druer/vine enten har, eller kan/bør forventes at have, i forhold til det emne vi nu engang har valgt som tema for vores tid sammen. En rigtig grundig analyse der går i dybden med duft, smag og teknik i forhold til forståelse af vin kan man også få. Det kan du læse mere om her.

Priser

Priser

Jo færre personer der er om hver flaske, jo dyrere bliver smagningen.
Omvendt kan man også bruge færre forskellige vine (eksempelvis  fire eller seks) og netop være færre om de forskellige vine på programmet.
På forespørgsel kan det være muligt at finde mere økonomiske vine såfremt man ønsker at være færre end 15 personer om hver flaske.

Priserne er uden moms

Få nyheder fra

Jennifer Russo

direkte i din indbakke

Scroll til toppen