Vinsmagning

Vin_smagning_JenniferDelaloca

HVad går ET VINEVENT UD PÅ

Det er meget op til dig og Jer. Til vinsmagning kan man næsten være lige så mange man vil, arrangementet kan holdes hos Jer eller hos os i vores hyggelige lokaler i København (maks 35 personer). Det eneste der som udgangspunkt er helt sikkert er, at vi smager fine, forskellige vine. 

Hvordan selve smagningen skal foregå, er det bedst at vi beslutter sammen. Den kan nemlig konstrueres på mange sjove og inspirerende måder. Scroller du lidt ned, kan du se en håndfuld eksempler på hvad andre har booket.

Jeg kan bookes til at udføre forskellige vin arrangementer i firmaet eller privat. Det er også muligt at booke events, som foregår på restauranten L’Enoteca di Mr. Brunello i københavn

Vertikalsmagning

Vi smager måske to forskellige huses vine i fire forskellige årgange

Horisontal smagning

Vi smager én enkel årgang lavet på samme drue, fra seks til otte forskellige producenter

Old World vs New World

Vi smager tre til fire vine fra nogle af de ‘oprindelige’ vinzoner (dvs i Europa, eksempelvis Frankrig, Italien, Tyskland) og tre til fire vine fra de nye vinzoner, eksempelvis Chile, Australien og Californien.

Blindsmagning

(Er vild! med at lave blindsmagning) – hvis I er med på den, smager vi vinene med bind for øjnene! Det er en super oplevelse også at være afskåret fra at se farven på vinen i glasset. Vinflasken får under alle omstændigheder en trøje på, og så kan vi tale om øjnene også skal være dækket til. Blindsmagning er et af de vigtigste redskaber i en vin-professionel personel liv, fordi at man udvikler sin vinøse forståelse når sanserne udfordres. 

I løbet af smagningen, taler vi kort om smageteknik for hurtigt at indstille os på at lægge alle vores sansekræfter på  de karakteristika pågældende druer/vine enten har, eller kan/bør forventes at have, i forhold til det emne vi nu engang har valgt som tema for vores tid sammen. En rigtig grundig analyse der går i dybden med duft, smag og teknik i forhold til forståelse af vin kan man også få. Det kan du læse mere om her.

Priser

Jo færre personer der er om hver flaske, jo dyrere bliver smagningen.
Omvendt kan man også bruge færre forskellige vine (eksempelvis  fire eller seks) og netop være færre om de forskellige vine på programmet.
På forespørgsel kan det være muligt at finde mere økonomiske vine såfremt man ønsker at være færre end 15 personer om hver flaske.

Priserne er uden moms

Få adgang til Jennifer Russo's opskrifter på

La dolce vita

Iværksætteri

Balance i livet

Forretning og familie

Sundhed og luksus livsstil

 

- Mad & vinrelateret + husbyggeri
i Italy er selvølgelig en selvfølge🥂

Scroll to Top