wine tour d'italia

Italien er et stort vinland

Italien byder med sine 20 regioner på en rigdom af mangfoldighed og kulturel arv. Hver region har sin egen unikke historie, billedskønne landskaber, kultur, mad og generel skønhed og samtlige regioner bidrager på hver deres måde, til en enorm diversitet indenfor vinproduktion. Hver region har nemlig sit eget unikke klima, jordbunde, druesorter, vinstile & traditioner og forkæler derfor både indbyggere, besøgende og globale italienskvins-handlende med en kolossal vifte af forskellige muligheder for vin oplevelser. Denne diversitet gør naturlivis Italien til et alsidigt og fascinerende vinland. 

Men ligeså fascinerende og betagende Italien er, ligeså svært og uoverskueligt kan det synes at navigere i de utallige forskellige regionale vine. Derfor har jeg lavet en række forskellige Master Classes, hvor jeg har udvalgt de vigtigste regioners appellationer, som landskabet ser ud lige nu. Jeg afholder samtlige Master Classes i storkøbenhavn ved fysisk fremmøde, udvalgte kan også købes digitalt. 
Hvis du også gerne vil beherske italiensk vin på Master Class-niveau, skal du blot scrolle ned her på siden og vælge den Master Class du gerne vil gå ombord i.

Wine Tour d'Italia

Kom med rundt i Italiens vinkulturelle rige; landet er ubestridt det land i verden, der har flest forskellige druer, og med det følger en utrolig diversitet i vinstile og smagsoplevelser

I Italien er vin mere end bare en drik; det er en dybt forankret del af kulturen og identiteten. Landet har perfektioneret vinkunsten gennem århundreder, og i dag står det som en skatkiste af variation og eksperimenteren. Når du tager med på Wine Tour d’Italia, får du en eksklusiv mulighed for at forstå, hvordan hver region udtrykker sin unikke karakter gennem vin.

Eventet foregår som foredrag og tager cirka 75 minutter
Pris: 12.500 + moms 

grapes, grapevines, vineyard-7157943.jpg

Vinsmagning

Hvis du er interesseret i Master Class i italiensk vin, kan du måske også være interesseret i nogle af de vinsmagninger jeg også afholder

Scroll to Top