Digitale vin kurser

Digitalt vin kursus:
Sammensætning af mad & vin med udgangspunkt i forståelse af grundsmage

Lær at matche mad & vin - én gang for alle!

Psst!
Jeg har været hvor du er...

Jeg kan tydeligt huske hvordan det føltes, den gang jeg var en helt almindelig vinentusiast, med en drøm om at blive klogere på vin. Jeg famlede rundt omkring noget så umiddelbart simpelt, som at kunne finde ud af hvad jeg kunne lide. 

Og når jeg endelig fandt noget, kunne jeg ikke gennemskue, hvad det var der gjorde at jeg kunne lide det. Jeg elskede at finde gode mad- og vinkombinationer, men brugte alt, alt for meget tid og for mange penge på research og fejlkøb.

Det gik der nogle år med, indtil jeg endelig besluttede mig for at tage en uddannelse i vin. Jeg havde da selvfølgelig været på en spændende rejse, med alle de mad- og vinkombinationer jeg havde kastet mig ud i. Men hold nu op, den tid og de penge kunne have været givet meget bedre ud, var jeg bare startet omvendt.

Jeg skulle blive endnu mere overrasket, da jeg fandt ud af at det slet ikke var så hulens svært, som jeg i årevis havde forventet.

Ikk' så svært som du tror...

Der er teknik og videnskab bag magien

For der er ganske enkelt teknik og videnskab bag magien, når man én gang for alle forstår kunsten at sammensætte mad og vin. 

Et af de hyppigste spørgsmål jeg får, er netop omkring fif til mad- og vinsammensætning. Dem giver jeg masser af, men det forbliver ved det de er; fif. Folk tager imod med kyshånd, men fortæller mig hvor frustrerende det er, gang på gang at støde på udfordringer.

Typiske udfordringer jeg hører om:

  • At bliver skuffet over egne evner
  • Købe dyrt, men forkert ind
  • Lave god mad, men vinen er ikke på samme niveau
  • Klappe i, når snakken falder på mad- og vinpar
  • Tidskrævende research som ender i blindgyder
  • Ganske enkelt føle sig forvirret

Kender du de følelser?

Så er det her digitale vin kursus løsningen.
Jeg lærer dig én gang for alle, hvordan du matcher mad og vin, ved at lære dig – hold fast, nu bliver det teknisk:
at forstå vores grundsmage (salt, surt, sødt, bittert, umami, fedt) i interaktionen med dét som definerer vinens væsen…

Scroll to Top