booking

Vinens verden er på en og samme tid et guddommeligt spændende sted at bevæge sig i, og samtidig er det noget så uoverskueligt og forvirrende at prøve at forstå. 

For hvordan forstår man sig bedst, hurtigst og mest effektivt på vinens væsen, når det kan være svært bare at holde styr på hvad forskellen på syre og garvesyre er. 

Og hvordan vider man sig sikker på at de informationer man søger eller får adgang til, nu også er de rigtige? 

Jeg har gjort mig umage i mange år, for at forstå vin. Jeg gør det stadig og vil for altid være en håbløs men seriøs vinambassadør. På trods af min passion og mit engagement, har jeg dog måtte indse, at jeg aldrig kommer til at nå at vide alt hvad der er værd og vigtigt at vide om vin. Det er ganske enkelt ikke muligt i løbet af et enkelt menneskes levetid.

I stedet koncentrerer jeg mig om at formidle alt det jeg har lært. Om at blive ved med at studere, så jeg kan lære endnu mere og give videre. Og tilføjer det med al den viden jeg får fra mine mange vinprofesionelle internationale kollegaer rundt omkring i verden. Vi sparrer og deler viden i det daglige via sociale medier og i det virkelige liv, når vi mødes på messer, som dommere, på skolebænken, i festlige lag eller andet.

 

vin arrangementer
til firmaer eller privat

Du kan derfor være sikker på at få en vaskeægte vinnørd på besøg, når du booker mig til et vinevent

Jeg kan bookes til at udføre forskellige vin arrangementer i firmaet eller privat. Men det er også muligt at booke events med mig, som foregår på restauranten L’Enoteca di Mr. Brunello i københavn. 

Rul ned i menuen foroven, læs dig lidt omkring;-) og vælg dit næste arrangement eller klik dig videre herunder

Få nyheder fra

Jennifer Russo

direkte i din indbakke

Scroll til toppen