booking

Vinens verden er på en og samme tid et guddommeligt spændende sted at bevæge sig i, og samtidig kan det forekomme noget så uoverskueligt og forvirrende at prøve at forstå. 

For hvordan forstår man sig bedst, hurtigst og mest effektivt på vinens væsen, når det kan være svært bare at holde styr på hvad forskellen på syre og garvesyre er. 

Og hvordan vider man sig sikker på at de informationer man søger eller får adgang til, nu også er de rigtige? 

Jeg har gjort mig umage i mange år, for at forstå vin. Jeg gør det stadig og vil for altid være en romantisk vin ambassadør. På trods af min passion og mit engagement, har jeg dog måtte indse, at jeg aldrig kommer til at vide, alt hvad der er værd og vigtigt at vide om vin. Det er ganske enkelt ikke muligt i løbet af et enkelt menneskes levetid.

I stedet koncentrerer jeg mig om at formidle alt det jeg har lært. Om at blive ved med at studere, så jeg kan lære endnu mere og give videre. Og tilføjer det med al den viden jeg får, fra mine mange vin profesionelle nationale og internationale kollegaer. Vi sparrer og deler viden i det daglige, via sociale medier og i det virkelige liv, når vi mødes på messer, som dommere, på skolebænken, i festlige lag eller andet.

 

Vin events
firma og privat

Du kan derfor være sikker på at få en vaskeægte vinnørd på besøg, når du booker mig til et vinevent.

Jeg kan bookes til forskellige slags vin events, team building og vinrelateret underholdning, både i firmaet og privat. Og det er også muligt at booke events som foregår på restaurant L’Enoteca di Mr. Brunello i København.

Her får du lidt eksempler, rul ned i menuen øverst eller vælg dit næste event ved at klikke dig videre herunder:

Få adgang til Jennifer Russo's opskrifter på

La dolce vita

Iværksætteri

Balance i livet

Forretning og familie

Sundhed og luksus livsstil

 

- Mad & vinrelateret + husbyggeri
i Italy er selvølgelig en selvfølge🥂

Scroll to Top