Reklamelinks. Det startede vel for omkring 2 år siden – eller i realiteten måske mere? Måske snarere 4-5-6 år siden, hvor jeg hver gang jeg skulle til lægen, altid lagde vældig godt mærke til min læges daværende søde, charmerende og med de smukkeste dådyrøjne udstyret med lange, lange mørke vipper, sekretær. Der gik altså nogle år før det gik op for mig at hun havde extensions på… Da jeg endelig fandt ud af det – og i realiteten jo sukkende havde set nogle andre piger rundt omkring i byen, suse afsted med de smukkeste øjenvipper og kun kunne tænke, at de godt nok var heldige da – tog det mig vist yderligere to år at tage mig mod til at få sat mine første eye lash extensions på. Klart overbevist om at jeg absolut kun gjorde det, fordi at det ville spare mig for ca en halv times mascare-lægning hver evig eneste dag. Og jeg siger det bare, det er altså rigtigt! Fordi jeg havde altså selv lange vipper. Og det siger min øjentekniker altså også selv -øvbøv😍 Nå, suit yourself, så lange var de altså som på billedet herover, som er taget for omkring 10 år siden. Hvad der lige sker for mig og Avatar-looket er vist en anden historie, som jeg iiikkeer helt er klar over. Jeg havde vist fået for meget gang i conceilere’n. Det sjove er, at jeg faktisk kan huske at jeg dengang da syntes at det var meget pænt. En venlig sjæl – en af pigerne jeg arbejdede sammen med – gennede mig overbærende og hjerteligt ud på toilettet hvor hun havde fået sat cleansing gel og vatrondeller frem, så jeg kunne komme til at se ordentlig ud igen 🤓 Kold tyrker Det er efterhånden blevet til mere end 2 år, at jeg fast er gået hos en pige der hedder Annalouise og fået sat vipper på, ca hver 3. uge. Det er noget l…, men jeg er squ blevet afhængig. Det går altså ikke. Og jeg blev endnu mere afhængig, da jeg fandt ud af at mine egne vipper knækkede, så havde jeg da meget mere behov for de killer-vipper. Sensommeren sidste år mødte jeg Caroline Bergman og tænkte da jeg så hende, at hun jo også måtte have extensions på. Jeg skulle lige forbi hendes blog for at læse lidt på hvad hun skrev, og sørme om jeg så ikke støder på at hun da slet, slet ikke bruger extensions! Nixen. Hun har lange vipper fra naturens side. Og så bruger hun Revitalash eyelash conditioner som jeg så at hun havde købt hos Beautycos. Den er lidt dyr, omkring 600,- for en flakon måtte jeg af med (men den er på tilbud lige nu til 379,- så jeg har købt to mere – man skal bare gå ind på Beautycos og søge “Revitalash Eyelash conditioner’, så kommer den frem) men jeg har altså stadig min første under alle omstændigheder. Jeg købte den nok omkring september sidste år og begyndte at bruge den en måneds tid eller to efter. Og nu skriver vi 2. februar, så jeg må have brugt den nogle måneder og den er endnu ikke tom. Og.. Mine vipper er blevet længere og stærkere. Selv de nederste vipper er blevet længere (og det siger min vippetekniker også selv!). Så nu gør jeg det altså – selvom det råber og skriger indeni mig (alligevel for vildt!!!! at man kan blive så afhængig af sådan noget); jeg tager en kold tyrker, holder op med at få sat extentions på og for brugt min vippeserum to gange om dagen. Og så ser vi om det ikke kan gøre det og få mig ud af mit eye-lash extension (mis)brug. Wish me luck. Og ps. Billedet herunder – det er jo så tydeligt, at der er extension på. Og det er da alligvel ikke så fedt. Det skal da helst se naturligt ud…    

Følg med mig på

Instagram: @iamwine_jenniferdelaloca, på FaceBook og her på bloggen

Få adgang til Jennifer Russo's opskrifter på

La dolce vita

Iværksætteri

Balance i livet

Forretning og familie

Sundhed og luksus livsstil

 

- Mad & vinrelateret + husbyggeri
i Italy er selvølgelig en selvfølge🥂

Scroll to Top