Intim smagning

Jeg kan bookes til at udføre forskellige vin arrangementer i firmaet eller privat. Det er også muligt at booke events med mig, som foregår på restauranten L’Enoteca di Mr. Brunello i københavn

Intimsmagning

Mine intime vinsmagninger er for små grupper op til 6 personer, med undtagelse af prestigesmagningen, som er for op til 10 personer. Jeg laver dem i små sluttede selskaber, fordi der således bliver meget bedre mulighed for at gå i dybden med de indtryk vi oplever i de forskellige vine vi kommer igennem. Dermed ikke sagt, at man ikke kan få masser ud af de store smagninger, hvor mange mennesker er med, det kan man nemlig sagtens. Men man er i sagens natur mere på egen hånd og der er mindre mulighed for at ‘tale henover bordet’.
Til denne smagning er der 6 vine på programmet som vi bruger halvanden time på at gå mere i dybden med og analysere. Det er typisk et tema der vælger overskriften for denne slags smagninger; eksempelvis Pinot Noir fra forskellige verdensdele overfor hinanden, terroir-drevne vine overfor hinanden, blinde smagninger, tekniske smagninger (smageteknik) og andet spændende.
Pris: 6.500 + moms   Deltagere: Max 6 personer

Scroll to Top