Vinsmagning

Vin tid Jennifer Delaloca

HVad går ET VINEVENT UD PÅ

Det er op til dig🤓 Til vinsmagning kan man næsten være lige så mange man vil, arrangementet kan holdes hos dig eller hos os i vores hyggelige lokaler i København (maks 35 personer). Det eneste der som udgangspunkt er helt sikkert er, at vi smager fine, forskellige vine. 

Hvordan selve smagningen skal foregå, er det bedst at vi beslutter sammen. Den kan nemlig konstrueres på mange sjove og inspirerende måder. Scroller du lidt ned, kan du se en håndfuld eksempler på hvad andre har booket.

Jeg kan bookes til at udføre forskellige vin arrangementer i firmaet eller privat. Det er også muligt at booke events, som foregår på restauranten L’Enoteca di Mr. Brunello i københavn

Vinsmagning - forskellige temaer

Vertikal smagning
ismager for eksmepel to forskellige huses vine i fire forskellige årgange 

Horisontal smagning
Vi smager én enkel årgang lavet på samme drue, fra seks til otte forskellige producenter

Gammel verden vs nye verden
Vi smager tre til fire vine fra nogle af de ‘oprindelige’ vinzoner (dvs i Europa, eksempelvis Frankrig, Italien, Tyskland) og tre til fire vine fra de nye vinzoner, eksempelvis Chile, Australien og Californien.

wine, glass, beverage-2562205.jpg
wine, cheers, red-622116.jpg

Blindsmagning

(Er vild! med at lave blindsmagning) – hvis I er med på den, smager vi vinene med bind for øjnene! Det er en super oplevelse også at være afskåret fra at se farven på vinen i glasset. Vinflasken får under alle omstændigheder en trøje på, og så kan vi tale om øjnene også skal være dækket til. Blindsmagning er et af de vigtigste redskaber i en vin-professionel personel liv, fordi at man udvikler sin vinøse forståelse når sanserne udfordres. 

I løbet af smagning taler vi kort om smageteknik, for hurtigt at indstille os på at lægge alle vores sansekræfter på de karakteristika pågældende druer/vine enten har, eller kan/bør forventes at have, i forhold til det emne vi har valgt som tema for smagningen.  

Smageteknik i vin

Hvis du ikke har lært smageteknik endnu, kan du måske også være interesseret i mit smageteknikskursus

Scroll to Top