Den største jeg nogensinde har set

Hjem » Den største jeg nogensinde har set
November er højsæson for hvide trøfler og sidste weekend var vi igen i Italy, både for at smage Brunello 2014 (som bliver frigivet 1. januar 2019), for at tjekke op på vores hus-byggeri ved Trasimeno-søen, for at spise på Cantanapoli, besøge gode venner og for at hente flere hvide trøfler med hjem til L’Enoteca di Mr. Brunello Og hvad sker der ikke – vi ankommer netop som Mirko, vores trøffelpusher, har fået fingrene i Italiens pt. allerstørste hvide trøffel dette år – 1.050 kg!!. Og jeg må indrømme, det er den allerstørste hvide trøffel – og i det hele taget, trøffel – jeg nogensinde selv har set. Som i nogensinde i min efterhånden lange karriere indenfor mad og vin. Her får I altså både billeder, mini-videoer og stories fra Instagram  – Mirko – tha Truffle-man, det er alligevel lidt sødt at han ikke helt forstår hvad jeg spørger om, på engelsk, og bare svarer, lige hvad han tænker 😂😂😂
Scroll to Top