Det er så svært at vælge

Hjem » Det er så svært at vælge
Umage skal jeg gøre mig, hvis jeg skal prøve at komme i tanker om hvornår jeg sidst har været SÅ for sent på den. Det’ jo jul på mandag og til og med tirsdag aften er alt godt og planlagt. Men fra onsdag d. 26. til fredag d. 28. december var/er det min opgave at finde et vældig hyggeligt, super godt (også til prisen, gerne) eksklusivt uden at det går amok, eat divine med superb vinliste og gerne lidt seværdigheder i nærheden-sted, hvor vi skal nyde 2 ½ dags love og ren forkælelse. Og jeg har ikke booket noget endnuuuuuuuuuu!!!!!!!! Help. De sidste to år hvor vi har givet os selv en lignende gave, vidste jeg på forhånd laang tid inden, hvor jeg rigtig gerne ville at vi skulle tage hen. Men nu er jeg fuldstændig lost. Som udgangspunkt kigger jeg i Michelin-guiden når jeg leder, helt klart også via booking og er netop begyndt også at bruge da.hotels.com Mon jeg overhovedet kan finde noget ordentligt med så kort varsel? Sidste år var vi på Da Vittorio i Bergamo (DIVIIIIINE – really, det var simpelthen så fantastisk) – 3 stjerner i Michelin-guiden og et totally luxuriøst mini hotel (9 værelser) på selve stedet, de har kun suiter og fri minibar (med masser af bobler) er inklusiv i (den absolut ret dyre) værelsespris. Det var virkelig en oplevelse af de helt store og jeg bliver simpelthen nødt til at dele flere af de billeder fra de dage, som jeg lige nu sidder og scroller igennem. ARRRmen altså, hvor gad jeg dog bare godt at tager derhen igen! Men det kan vi ikke. Så’ det godt man har minder! Da Vittorio Og her lidt billeder fra vores værelse – dog slet ikke fyldestgørende, kan ikke finde de øvrige billeder jeg tog, det var en kæmpe suite – uh, hvor var det dejligt Forrige år boede vi i Rom på Rome Cavalieri Waldorf Astoria (bare for morgenmads-buffet’en finder jeg tit på gode historier om, hvorfor vi bør tage tilbage dertil), også totally lux. Vi havde valgt Waldorf Astoria fordi vi ville spise på La Pergola, som også har 3 stjerner i Michelin-guiden. Det var også en stor oplevelse, dog – desværre må jeg erkende – slet slet ikke som på Da Vittorio og de få andre 3-stjernede Michelin-restauranter vi har været på. Jeg behøver ikke spise på La Pergola igen. Men overnatter som sagt meget gerne på hotellet for at nyde deres suveræne morgen-arrangement (D’Angleterre’s Brunch er dejlig, men morgenmaden på hotellet her er helt, helt fantastisk. Ja, bedre…) But back to reality Where to go på onsdag næste uge ???

Følg med mig på

Instagram: @iamwine_jenniferdelaloca, på FaceBook og her på bloggen

Scroll to Top