Det kan synes så dejlig let, når solen skinner fra en skyfri himmel. Så meget lettere at få smilet på og gå ud og erobre verden. Og jo, klart, det er fantastisk når solen skinner fra en lyseblå himmel🙏. Men når himlen er overskyet som den har været i dag, bliver mange af os hyllet ind i en øv-trummerum, hvor vi hurtigere bliver irritable, kede, nede, triste, opgivende og andre ærgerligheder.

Det er dage som i dag, at vi skal huske på at vi bestemmer alting selv. Det er fuldstændig op til os selv, om i dag skal være good or great! Måske du lægger mærke til, at jeg slet ikke har noget negativt alternativ? Hvis du har et glas med vand som går til halvdelen af glassets volume, er glasset så halvt tomt eller halvt fyldt? Jeg har for længst fjernet muligheden for at give mig selv negative alternativer. I en kontekst som denne med dagen i dag, er der nogle som måske ville sige at man også må have i hvert fald to andre valgmuligheder på bordet, eksempelvis dårlig eller middelmådig..

Nej… Nixen.

Det er slet, slet, slet ikke nødvendigt.

Hører du til dem der mener at glasset er halvt tomt, når der eksempelvis er vand i til halvdelen af dets volume, så start med at eliminere de negative valgmuligheder ved at fortælle dig selv, at glasset ikke er halvt tomt. Det er altid halvt fyldt. Er glasset fyldt op med vand til halvdelen af glassets volume, er glasset altid, altid halvt fyldt.

Du bestemmer om i dag skal være good or great! Ligesåvel som du bestemmer om glasset er halvt tomt eller halvt fyldt.

Og når du begynder at smage på disse ord, begynder at vænne dig til tanken om at tænke på denne måde, vil du snart stå på en dag som i dag, kigge ud af vinduet og tænke, damn – det er godt nok overskyet og hvor ville det dog bare være fantastisk med sol og skyfri himmel… Folk der tænker sådan, tænker ofte det samme, når de vender blikket fra at kigge ud af vinduet og ind i sig selv i stedet. Og der er det så at man skal have været så venlig at opdrage sit dovne sind – vi mennesker er jo dovendyr, vores hjerner er indstillet til altid at gøre det så let som muligt, dvs dovenskab  – til at fjerne negativitet og i stedet fylde op med det modsatte; så skal i dag være good or great? Du bestemmer. Altid.

Følg med mig på

Instagram: @iamwine_jenniferdelaloca, på FaceBook og her på bloggen

Få 5 klassiske mad- & vin par,

der virker hver gang

Når du tilmelder dig, tilmeldes du også mit nyhedsbrev🥂

Scroll to Top