Gode Dinner råd i Amsterdam – er dyre

Hjem » Gode Dinner råd i Amsterdam – er dyre
Jeg er jo så vant til at flyveren går lige til Rom, hvor vores bil står parkeret og kender efterhånden diverse motorveje, hoteller og dejlige restauranter ud og ind. Men på søndag skal jeg i forretningsøjemed til Amsterdam (det er vist første gang, kan ikke huske at have været der før) i et par dage, og søndag aften er jeg sådan set på arbejde, men har ‘fri’ – forstået på den måde, at jeg selv skal ud og finde et rigtig lækkert spisested, hvor der selvfølgelig både er god mad og vin Så jeg er faktisk lidt desperat efter at høre om skønne steder i Downtown Amsterdam? Jeg er ikke helt sikker på hvor vi skal bo endnu, men har fået at vide at det enten er på noget der heder Twentyfortyseven eller Renaissance Nu er gode råd vældig dyre – mon der er nogen af Jer der kan fortælle mig hvor jeg skal kigge hen, i jagten på en god restaurant denne kommende søndag aften? Krydser fingre🙌 ❤
Scroll to Top