I går aftes fik jeg en uventet vældig sød besked via instagram (følg gerne med her). Til historien hører med at fortælle, at jeg når jeg er ude at gå eller løbe, måske nok både ser lidt sjov ud og altså nu også lidt genkendelig åbenbart. Jeg kan godt lide farver og går ikke særlig meget op i, om det hele matcher. Så der er virkelig meget harlekin over situationen tilsmagt med store briller i solskinsvejr. Billedet herunder, som er fra i morges da Bimbo (vores hund) og jeg var ude at gå tur, illustrerer det mindre godt, men det var nogenlunde sådan jeg også så ud i går, bare med en anden farve hue – og i går tog jeg ikke lige billeder. Til gengæld er man på post-billedet heroverfor vist ikke i tvivl, vel ? 😍 (billedet er fra før jul) Der er altså noget helt vildt dejligt befriende i at være fløjtende ligeglad med hvordan man ser ud. At man ikke altid behøver at være så anstrengende perfekt. Nå, men i går da jeg var ude at gå tur ved Utterslev mose som jeg bor dejlig tæt ved, havde to piger tilsyneladende set mig komme gående og efterfølgende havde den ene så skrevet en sød besked til mig på Insta. Om at de havde set mig, at de syntes jeg lavede nogle gode insta-stories  og at det var spændende at jeg vidste så meget om vin! Ahrmen altså, jeg blev altså virkelig glad for den søde besked 💝 Men de sagde jo altså ikke hej.. Så det ville jeg lige skrive her, at jeg meget, meget gerne hilser på 💙💕 Sig endelig hej hvis vi mødes ude i det virkelige liv 😍 Og nB. Er det ikke bare en fantastisk dag vi har i dag? -1 grad i formiddags, så dejlig flot solskin og fra en skyfri himmel. I Love Life ❤️ 

Følg med mig på

Instagram: @iamwine_jenniferdelaloca, på FaceBook og her på bloggen

Få 5 klassiske mad- & vin par,

der virker hver gang

Når du tilmelder dig, tilmeldes du også mit nyhedsbrev🥂

Scroll to Top