Kvinder kan shine hvad som helst op

Hjem » Kvinder kan shine hvad som helst op
Har du tænkt over det – hvor meget opmærksomhed kvinder får? I hvilken som helst kontekst, rettes blikkene med ét mod kvinden – eller kvinderne, hvis der er flere – såfremt de er smukke, attraktive, sensuelle og dejlige at kigge på. Er de dygtige og mindre kønne, kigger vi selvfølgelig os. Men der bliver altså kigget langt længere efter de smukke end alle dem hvor smukheden måske er mere evident indeni, om vi kan lide det eller ej. Og hvad er der i vejen med det? Overhovedet faktisk absolut intet. Tværtimod. Lige meget hvor mindre umiddelbar ’smuk’ man er fra naturens side, vil jeg vove at påstå at man altid kan blive smukkere med make-up og lignende. Disse betragtninger har jeg jo været klar over i mange år, bevares, men kom i forbindelse med mine mange tanker om det nye 2019-år i tanker om det igen. Hvor fantastisk det er, hvor heldige vi er os kvinder, at være kvinder ❤️ Jeg elsker skønhed. Smukhed. I really do. Vi kan shine hvad som helst og hvilken som helst begivenhed op! Det er god base-tænkning at huske på i 2019, husk det nu, du. Videoen her illustrerer det ret godt (og jeg elsker melodien). Post-billedet har jeg taget fra videoen. To af Italy’s bedste dansere – she, Nicoletta Manni, er La Scala i Milanos’ første ballerina. Han er vældig anerkendt og jo åbenlyst en steg. Hun ser klart også sød ud, men der er ikke lige så meget ’steg’ over hende, som der er over ham (hvis du spørger mig, self). Men vi/jeg kigger da alligevel aller-aller-aller mest på hende i videoen. Jeg kigger fakstisk slet ikke på ham. Men på hende, Ncioletta, og hendes så fine, feminine skønhed. Hendes fine former, skrøbeligheden og styrken på en og samme tid. Elasticiteten. Præcisionen. Og sensualiteten. Hvor er det bare lovely to be a woman – i stand til at shine hvad som helst op ❤️

Følg med mig på

Instagram: @iamwine_jenniferdelaloca, på FaceBook og her på bloggen

Scroll to Top