#BDHygge ❤️

Jeg er jo stadig ret så ny herinde i det her forum, på Blogly.dk og Bloggers Delight, og i går var så første gang, at jeg var inviteret med til et af de events som Bloggers Delight holder, for alle Premium bloggerne. Regitze fra Onebitebetter og jeg mødtes først på Victor til et glas vino, og gik derfra direkte hen til hvor arrangementet blev afholdt, lige inde i hjertet af København, på en af vores skønne bys fashionable adresser (#bistrocentral). Menuen stod på rigtig gode cocktails, middagsbuffet, sjove konkurrencer og masser af netværk Jeg har faktisk glædet mig utrolig meget til første gang der ville blive afholdt noget (som jeg altså også blev inviteret med til) og kan huske for nylig, hvor jeg begejstret talte med min ene søster om influencer marketing – begge hendes døtre på 12 og 15, og især den ene, i hvert fald lige nu – den anden (Maria Camara) er mindst lige så ‘influencer-oplagt’ (professionel sølv- og guldvindende hip hop danser) men holder lidt lavere profil – er også med i gamet, det var faktisk den ‘lille’ på 12 (Ella Camara), som introducerede mig til hele Bloggers Delight og Blogly universet sidste år (der var hun 11). Før det vidste jeg ikke engang hvem Mascha Vang var 😳- nÅ. Det har jeg til gengæld fundet ud af og det er sjældent at jeg så hurtigt får så stor respekt for noget som folk har bedrevet – jeg plejer at være typen der følger med på sidelinjen i en rum tid, før jeg finder ud af hvad jeg synes, meen hvad vores blogger queen har formået er virkelig vildt, jeg er meget imponeret Anyway, dÈt jeg ville sige, var bare at jeg i al min begejstring fik fortalt min søster hvor meget jeg virkelig glææædede mig til at komme med til de events der ville blive holdt for Premium netværket og at det nærmest lød som om at jeg bare sad og ventede på invitationen 😂Hvilket jo trods alt ikke var tilfældet, men det var altså ret sjawt. Ok, man skulle måske nok have været der, men det var ret så sjovt 😂😂😂 Mingle med heltinderne  Og hvordan foregik det så til BDHygge? Jamen, det foregik meget stille og roligt, på den måde at vi alle ankom efter kl. 18.00, lynhurtigt blev udstyret med drinks, GPS til madbaren og så selvfølgelig gik rundt og minglede med så mange af de fremmødte, som muligt. Jeg fik blandt andet nogle lange, spændende snakke med to af pigerne, som sidder i kulisserne. Du ved, heltinderne bag-bag bloggernes skærme!, altså forestil dig at der sidder en blogger/instagrammer bag en skærm og blogger/poster, og bag-bag dem sidder så de andre, altså heltinderne (nuvel, der er selvfølgelig også et par ‘helte’ iblandt dem, skal jo nødig anklages for noget her – og da sørme heller ikke at forglemme, direktøren for Bloggers Delight er jo også at medregne og må jo så også være en helt, han er jo maschio og jo i realiteten bag-bag-bag heltinderne!🤓Ham nåede jeg slet ikke at hilse på!). Men dem jeg talte med var altså piger. Og de ved dels et og andet (7 år Niels!) om hvordan Influencer Marketing virker og er altså også dem som sælger shit’et … Hmmm… Virkelig spændende. En del stof til eftertanke. Og et super tiltrængt kick in the backend i forhold til sådan en som mig, som jo faktisk lige på toogfyrretyvende år er tøffet ind med 4-toget og hoppet ombord i dette dynamiske, inspirerende, forbløffende, men også meget overvældende Influencer Marketing Universe – for at blogge om liv og mad, men aller mest om vin – i teorien, i hvert fald. Og selvom alle – som i ALLE – jeg møder, seriøst lyser op i ét stort big smile, når de spørger mig hvad jeg laver og jeg fortæller #iamwine 😍Skulle man jo sjovt nok tro så, at der ville være mega mange som læser med, når jeg så skriver om emnet. Men indtil nu, har mit indtryk været at der faktisk er mange flere som læser med (statistikker, statistikker), når jeg skriver blogs som Millionær inden 30, Afhængig, nu tager jeg en kold tyrker, Anoreksi versus madelskeri og jo ok, også Hvor meget feder vin?, her får du en kalorietabel Any-anyway, de beskeder jeg fik i går AHHHRMEN alTsÅ – I love them! – jeg skal selvfølgelig bare skrive alt det jeg vil om vin! Regardless. Selvfølgelig også skrive om alt det andet som jeg gør og jo faktisk er helt vild med (jeg æælsker at skrive), dvs ‘liv’ og ‘mad’… Det vil sige… Det jeg prøver at skrive her, er at jeg faktisk har holdt igen med at skrive om vin!! – på trods af at jeg jo primært er Premium Blogger som Vinekspert!!!😩Kom lige ind i kampen, Miss J. Og det er jeg altså nu, kommet ind i kampen. Så I kan godt regne med at vinstofs-kanonerne er kørt i stilling – så må man som læser jo altså, i al venlighed, take it or leave it! Og i den anledning vil jeg også lige fortælle, at jeg (blandt andre) også hilste på Food Roar (Niklas) og Annemette Voss – Niklas er vild med italiensk mad (og spansk – og vist også kvinder, sådan generelt – og kvinderne er vist også glade for ham) og Annemette jo med kager, som jeg tænker at de fleste ved. Jeg kunne godt tænke mig at lave noget med noget vin og mad og vin og kager med de to, kunne det ikke være spændende? Jeg har allerede skrevet med Niklas i dag, og han synes også at det kunne være spændende, så det håber jeg at vi går videre med. Måske Annemette også ville være med på den… Vi får se 💝  

Netværk – how to?

Men der er altså mere endnu! Jeg som selv tror at jeg er temmelig god til at netværke, Well, let me just say, at jeg virkelig pt føler mig som en dinosaur. Jeg er jo vel vant til at netværke på, skal jeg sige, en konservativ måde? I guess? Jeg er jo først og fremmest fra restaurationsbranchen for pokker, hvor jeg nu har været restauratør gennem mange, mange år. Og her har jeg lært en kæmpe del af dansk erhvervslivs top at kende. Og jeg skal da sørme love for at man netværker i dette forum, og da i den grad! Derudover laver jeg jo netværksmiddage, indkøbsmiddage, vinmiddage, events og netværk, hele tiden synes jeg. Har egne netværk, er VL’er siden midten af 00’erne (VL7) og endda overvejet om jeg skulle sige ja til nogle flere af de ‘konservative’ netværksindbydelser der kommer. Manglende tid – dvs prioritering – har dog afholdt mig fra det. Men nu skal jeg altså forstå og lære at netværke som en influencer/blogger/instagrammer.. Ok. Jeg er ikke helt sikker på at jeg helt har forstået det endnu, altså hvordan man gør. Men jeg finder vel forhåbentlig ud af det hen ad vejen. OG.. Så har jeg en drøm – ja, bare lige sådan her på falderebet, og ja, jeg har mange drømme😍, men en helt specifik en af slagsen, som nu også er en ambition, presser sig på. Den er stadig for langt væk til at jeg tør skrive om den her i detaljer. Men den bliver for hver dag der går, mere og mere højrystet og i går fik jeg også dén vendt. Så meget at jeg løfter dette fine slør i satset på at jeg snart kan skrive, hvad jeg vil vove at kaste mig ud i… Det handler selvfølgelig om vin… Uhhh, hemmeligheder.. Totally LHL – Love,hate,love: Gotta love secrets but hate them because you wanna know (NoW) but then love them again when you find out 😍😍😍        

Følg med mig på

Instagram: @iamwine_jenniferdelaloca, på FaceBook og her på bloggen

Få 5 klassiske mad- & vin par,

der virker hver gang

Når du tilmelder dig, tilmeldes du også mit nyhedsbrev🥂

Scroll to Top