Med alle de instavideor, selfies og mig, mig, mig up front på billeder, videoer og live, skal jeg love for at man da får set sig selv efter i sømmene og bliver endnu mere selvkritisk end man i forvejen var. Finder ud af at man jo er dønner skæv i hele ansigtet – ja hele kroppen er skæv og den ene del er lidt størrere end den anden. Det gælder også øjnene, det ene er større end det andet, næsen er skæv – og om ikke også det ene næsebor er lidt større end det andet (det vidste jeg godt i forvejen), munden er skæv, tænderne har da også rykket sig siden de bare sad på en flot perlerække og øjenvipperne, ja, de er i øjeblikket uden extensions – puha, det er altså svært at holde det løfte om at holde mig fra det stads (altså undlade at få sat dem på igen – mine egne er dog blevet så meget længere og stærkere efter jeg er begyndt at brug Eyelash Conditioner fra Revitalash). Så ak ja, det er hårdt gerne at ville se nogenlunde ud. Hvilket bringer mig til mit hår. De sidste 10+ år har jeg prøvet at få langt hår igen, som jeg havde da jeg var yngre og det bare syntes at gro som ukrudt. Der er nogen der siger, at håret hos de som er store tænkere, ikke gror hurtigt og nærmest synes at gå i stå. Den version hælder jeg naturligvis meget til! 🙂 Nuvel, efter jeg de sidste to år er begyndt at gå regelmæssigt til frisør, få klippet spidser, få lagt hårkure i og købt speciel-shampoo + balsam som passer til min hårtype – OG lader være med at vaske håret en gang om dagen!, er det begyndt at té sig mindre. Stadig noget tyndt sjask i spidserne, men længere og sundere. Og det med at vaske håret en gang om dagen? jamen det har jeg da gjort siden jeg kan huske, indtil for to år siden. Så tror da pokker at det er blevet så fint i det. Engang var det altså meget, meget mere fyldigt. Sådan husker jeg det i hvert fald. Og der formede det også af sig selv, sådan nogle slangekrølle-lignende bløde, fine bølger. High Class slange krøller  Og hvem vil dog ikke have langt, lækkert, sundt og fyldigt hår, og meget gerne med High Class slange krøller? Det er vi nok mange der gerne vil, tænker jeg. I håbet om at mit hår en dag ville gro igen, købte jeg derfor for 3-4 år siden et speciel-designet krøllejern. Til at lave slangekrøller. Og jeg har da også naivt prøvet at bruge det forskellige gange, med det resultat at håret nærmest sad helt oppe under ørerne bagefter og jeg bare måtte skynde mig at få det redt ud igen. Babyliss Paris – stor anbefaling herfra Men i går hvor jeg havde fri, tænkte jeg at det da var blevet lidt længere og at det måtte være tid til at prøve det af igen. Og det gik altså helt anderledes godt. Temmelig godt, synes jeg selv. Og det tog mig 15 minutter! Og det er jo kun fordi at jeg ikke har taget på det, sådan ordentligt, endnu. Når jeg bliver lidt øvet får jeg da lavet lækkert slangekrøller-hår i løbet af 0,5. Så der er stil, fylde og smarthed over looket. DEt er da så fantastisk. Så altså stor anbefaling herfra til at bruge Babyliss Paris slangekrøllejern – hvis man ikke skal ligne en forskrækket puddelhund efter brug, som jeg jo gjorde i starten da jeg prøvede at bruge det, skal man nok have lidt længere end skulderlangt hår

Få 5 klassiske mad- & vin par,

der virker hver gang

Når du tilmelder dig, tilmeldes du også mit nyhedsbrev🥂

Scroll to Top