Online vinkurser 2019

Countdown

NÆSTE udgave af

Online vinkurser starter søndag d. 28. april 2019 kl. 12.00

Tilmeld dig min mailliste med navn og mail og få adgang til at købe mit online vinkursus næste gang det starter – herfra får du også adgang til spændende information om vin, mad og livsstilsdesign: http://eepurl.com/c6LQ8T


Siden tidernes morgen har vin i en eller anden forstand været del af vores liv og de fleste vil nok være enige med mig i, at vin er kommet for at blive. Men aldrig har vi, klodens borgere, været mere bevidste om hvad vi drikker, og det med stor tørst efter sådan for alvor at få styr på hvad det vi kan lide at drikke, egentlig smager af og hvorfor det smager som det gør. Hvad vi skal kigge efter, og hvor vi skal lede, når vi på bedst-effektive vis ønsker at finde frem til lige præcis dét der behager vores ganer. Og hvad skal vi undgå?

Hv-listen kan være meget lang og synes umådelig uoverskuelig. Men der er råd at hente. Nu lancerer jeg nemlig mine første online vinkurser, til alle dem der ganske enkelt, som minimum, ønsker en baggrundsviden der kan løse de fleste dagligdags- eller weekendudfordringer, når der skal god vin på bordet.

Om mine online vinkurser er noget for dig, finder du ud af ved at tage stilling til, om du ‘gider’, har lyst og tid til at investere den tid det vil tage at sætte dig ind i det mest basale vin stof, det som er nødvendigt for at opnå en solid baggrundsforståelse. Det bliver spændende om vin også for dig bliver en on-going livslang læringsproces.

Tilmeld dig ved at skrive dig på min mailliste via nedenstående link, så får du blandt andet besked når salget åbner til næste udgaves start

Tilmeld dig mailliste her: http://eepurl.com/c6LQ8T

Du får adgang til mine online vinkurser, spændende information om vin, mad og livsstilsdesign

JennWine
Scroll to Top