Professionel make-up artist og forever glamour-look?..

Hjem » Professionel make-up artist og forever glamour-look?..

Oh I Wish – jeg har aldrig rigtig været en haj til at lægge make-up (da jeg var yngre overvejede jeg seriøst at blive kosmetolog – syntes det virkede så glamourøst – og så måtte jeg da for filen lære at lægge make-up)

Jeg blev som bekendt ikke kosmetolog og langt fra professionel make-up artist, men for nylig måtte jeg virkelig lægge mig i selen og få styr på det look der. 

Vi fik nemlig fotograf-besøg på vores restaurant L’Enoteca di Mr. Brunello (i oktober kommer vi i mad- og vinmagasinet Gastro, hvor vi er præsenteret som månedens restaurant – YaY), og så er man jo ligesom nødt til sådan for alvor at tage sig pænt ud – Og jeg spurgte også pænt fotografen om vi ikke bare kunne foto-shoppe en liiiiillle smule – men nixen, den var han altså ikke med på. 

Ergo måtte jeg i gang og må bare sige at havde det ikke været for Sephora og deres skønne Collection make-up paletter med tilhørende brugervejledninger – dvs makeupguides –  tror jeg aldrig at det ville være lykkes – den jeg købte til formålet, kan købes her (har også sat et billede af paletten ind nederst i indlægget)

Noget i denne stil blev resultatet – det her billede er (selvom det er taget fra en video) lidt skarpere end blog-billedet, så altså, go eller no-go?..

Håber sørme det er ‘go’, for sådan cirka ser jeg i hvert fald ud når vi kommer i bladet til efteråret – og gad mega-meget godt at se sådan ud, bare sådan lige når jeg står op om morgenen og i det hele taget forever.

Og apropos Gastro-bladet som jeg også linker til på de øvre linier, skriver de sjovt nok på deres hjemmeside via Egmont, at “Gastro er magasinet til mænd, der hver måned byder på livsnydelse i form af mad, vin, rejser og oplevelser” Hm-hm, Well, det må næsten være slåfejl – det er da for sørensen da også til kvinder! Vi sætter da totalt meget pris på netop disse fire størrelser, og så bestemmer vi i øvrigt også hvad, hvor og hvornår vores mænd får lov til at sætte tænder og sjæl i godterne. Men måske Gastro med teksten her tænker på Single Guys?.. What do you know..

Scroll to Top