Søndags klæder – glæder mig hele ugen – og dinner tonight

Hjem » Søndags klæder – glæder mig hele ugen – og dinner tonight
I gamle dage iførte man sig pænt sit stiveste puds, når den hellige søndag oprandt. Mange gik i kirke. Selvfølgelig lige afhængig af tro og andre mindre detaljer 😘 Hjemme hos os – vi er katolikker – gik vi sørme i kirke både lørdag og søndag. Well, meget har ændret sig siden da. Nu – sørme om mit stiveste puds, ikke er denne lille lækre sag som jeg har brugt som primært post-billede. Er du klar over hvor kær jeg har min skønneste, rosa silke-kimono? Jeg tror sørme jeg små-elsker den. Vores forhold er lidt som små børns forhold til deres kæreste bamse, tror jeg. Vi var lige ved at få gæster til formiddag og jeg blev helt, helt ked, fordi så kunne jeg jo ikke tage den på!, man kan jo ikke rende rundt i sådan en, når der kommer gæster, vel! Og i går kom jeg for sent på arbejde, fordi jeg absolut måtte nå at få den vasket og hængt til tørre, så jeg kunne nå at stryge den når jeg kom hjem i nat, og tage den på her til morgen 😍 Ahrmen altså, det er da alligvel lidt vildt… Nok om ynglings-rosa-silke-kimono. I aften skal vi ud at spise. MÅske. Vi havde besluttet det, men så blev vi i tvivl. Åbenbart. Nok fordi vi er de værste mad- og vinsnobber, så meget at vi næsten ikke kan holde os selv ud! Det er så svært at blive tilfreds når man selv er restauratør og vinfolk. Og vi er heller ikke nået i Inco og købe ind, så vi kunne få noget lækkert at spise herhjemme, hvis nu vi – som sædvanlig – skulle ombestemme os, selvom vi jo havde besluttet IKKE at skulle stå og lave mad igen-igen på vores fridag. For det første er der ikke meget som har åbent søndag aften. For det andet er vinlisterne på meget af det jeg har set, som er åbent helt håbløst (I told you, vi er møg-irriterende vinsnobber). Og i øvrigt gider vi jo heller ikke give flere tusind kroner for en enkelt flaske god vin!! Nå, det ender jo nok med at vi bare bliver hjemme. Men altså nu uden hummer og andet lækkert. Fordi det havde jeg jo sagt, at jeg syntes vi skulle forkæle os selv med i dag. Men så var det at vi pludselig skulle ud at spise. Så lukkede Inco. Og nu er der vist alligevel ikke noget sted vi synes vi vil tage hen… Jeg må indstille mig på en leverpostejmad i aften, Men så må det altså godt være pate af fois gras! Og helst på brioche. Med tilbehør. Vræl. Jeg skal vist på genopdragelse
Scroll to Top