Svært ved at holde det du lover

Hjem » Svært ved at holde det du lover

 

Tror du jeg er træt af stolpeben? Det kan jeg fortælle dig at jeg er, mega-mega træt af stolpeben. Fedt på mave, arme, lår, hofter og også bag ørerne! Jeg har en aftale med mig selv. Mine stoleben skal feminiseres! Mit overskydende fedt skal ud og mine kommende muskler skal ind!

Det kræver jo så lige at jeg holder hvad jeg lover.

Der var engang hvor jeg vejede meget mindre end jeg gør nu. Og dengang syntes jeg også at jeg lignede en flodhest, sjovt nok. Sidste år tabte jeg 9 kg. Jeg skrev lidt om det i anoreksi versus madelskeri. I år vil jeg tabe minimum 9 kg igen. Og en del af dem skal saftsusemig afsted inden jeg skal til Verona d. 28. marts, hvor det går løs igen. Ja, jeg har en lille drøm om at jeg taber samtlige af de sidste 14-15 kilo jeg skal af med, i løbet af 2019. Men vil hellere lave delmål end at skuffe mig selv og gang på gang finde ud af at jeg faktisk til tider ikke kan regne med mig selv.

 

Det er lige det, det handler om. Det er virkelig svært for mig at holde visse ting, som jeg lover mig selv. Eller snarere kun én. At holde snuden i sporet, så jeg kan få tabt kiloene.

Min livsstil handler om mad og vin og alt går meget stærkt. Jeg får for lidt søvn og har for lidt tid. Dvs prioriteret tid. Det er jo mig selv der styrer det.

Det er efterhånden blevet til nogle år, hvor jeg har øvet mig på at holde igen i forhold til hvad jeg spiser. Og sidste år, var jeg rigtig god. Vi skriver nu primo februar 2019 og jeg er stadig god.

Der hvor det halter, er med min træning. Jeg ved jo godt, at de kloge siger at det er 90% hvad du spiser og 10% træning, når du skal tabe dig. Netop disse ord spøger ofte, når jeg springer over og ikke får lettet po-po’en.

Den konkrete aftale med mig selv var, at jeg efter min fødselsdag, når vi kom hjem fra Italy i torsdags, skulle træne 5 gange om ugen, 30 minutter på cross-maskinen herhjemme, min 10 minutters yoga om morgenen og helst 15 eller 20 og sidst, helst også, en kombineret løbe+gåtur på maks en time. Det er selvfølgelig også en del tid… Jo næsten to timers tid-prioritering på en selv og umiddelbart intet andet. Gad vide om det er realistisk? Det er det vel, det er jo prioritering. Og mental styrke. Neeemlig. Det er jo lige det. Mental styrke til at holde hvad man lover.

Indtil videre er det blevet til 10 minutters yoga. I går morges. Og nu er det søndag!

Magic stick, please

Følg med mig på

Instagram: @iamwine_jenniferdelaloca, på FaceBook og her på bloggen

Scroll to Top