Kl. er lige noget over 15 i dag d. 24. december, men hvis du er sent på den med petit fours til kaffen efter julemiddagen i aften, får du her denne virkelig hurtige opskrift på trøffel Baileys, som jeg næsten tør vædde på at du kan nå at få klar til i aften. Du skal blot have
  • Baileys
  • Mørk chokolade, min. 70 procent
  • Lidt smør
  • Mørk kakao
  • En ske
  • Et vandbad
  • Plastfilm (det der gennemsigtige film du bruger til at dække madvarer til, ikke sølvpapir)
Smelt 200 gr mørk chokolade min 70% i vandbad. Hæld to deciliter (20 cl)  Baileys i når chokoladen er smeltet (evt mere eller mindre efter behag😘) og tilsæt 20 gr smør. Rør godt rundt Rul et stykke plastfilm ud på køkkenbordet. Hæld chokolade baileys-massen op. Rul sammen som en medister pølse. Smid i fryseren små tyve minutter. Tag ud igen. Tag filmen af. Skær i skiver. Vend i kakaopulver e voila! Glædelig jul ❤️ Ps. Billedet herunder er af ananas kirsebær dyppet i smeltet chokolade bagerst. Og forrest (hvis du kan ane dem) ligger hasselnødder, også dyppet i smeltet chokolade

Følg med mig på

Instagram: @iamwine_jenniferdelaloca, på FaceBook og her på bloggen

Få nyheder fra

Jennifer Russo

direkte i din indbakke

Scroll til toppen