Yachting Club – suverænt

Hjem » Yachting Club – suverænt

I Torre del Greco! – JA, en umiddelbar mindre lille flække i Campania i Syditalien (nånå- 100.000 indbyggere er vel også noget), har en f-u-l-d-s-t-æ-n-d-i-g overdrevet totally neet og suuuper trendy fiske- og sushirestaurant (og ikke fiske-restaurant som i lille Danmark! – RIGTIG rå og FRISK skaldyr! Tak) fundet vej. I Torre del Greco!. Arhmen altså da – du ved sket ikke hvor fantastisk det er. Men det skal jeg sørme fortælle dig (TJEK lige dét der marmorgulv på billedet herunder!!).

Forleden, da vi over julen var nogle dage syd for alperne og jeg havde insisteret på, at jeg altså meget gerne ville have været ude at spise et rigtig, rigtig lækkert sted én af vores aftener, som f.eks Da Vittorio (som jeg skrev om for et par uger siden; det er så svært at vælge), så siger Gildo, ‘nå men skat, skal vi ikke blive i Napoli/og omegn og spise på den nye i Torre del Greco’?

ARRGhhh – puuust!. .. Well. Ok. Så. If you really want to (jeg skal jo ikke altid have min vilje). Så jeg bøjede mig. Og skruede mine forventninger fuldstændig ned. Ellers kan jeg blive ret så (helt urimelig) anstrengende, møgirriterende mut at være sammen med.

Jeg forventede intet.

Og så ankom vi (i vores lækre Maserati – ej, det var altså alligvel lidt fedt – fordi når man kommer i sådan en bil, så gør folk liige lidt mere ud af at man får en ordentlig p-plads – og ejeren stod sørme udenfor og ventede på os, mega sejt)

– hold nu op, hvor var det bare en vild overraskelse.

Stedet er simpelthen g-e-n-n-e-m-f-ø-r-t både trendy, elegant og sofistikeret. Jeg blev blæst fuldstændig omkuld. Og maden var SUPERB!!!

Og det var også billigt! Jeg har dem mistænkt for at have ret lave priser her i starten, for hurtigere at få folk til at komme. Siger det bare, 6 ultra-friske kæmpe østers til 18 €… 6 ultra-friske gamberoni og jomfruhummer (self rå!), også til 18 €… En vældig god sushi-rulle lavet af italiensk kok som har været i Japan i 3 år for at lære sushi… til 13 €…. En hel hummer (altså rigtig hummer – ikke det der canadiske pjat) til 70 €… Og sådan kunne jeg blive ved.

Tjek lige de her billeder ud – indulge yourself. Vi kommer vældig hurtigt tilbage.

Yachting Club ligger endda lige ud til havet, så til sommer – er du klar over hvor fantastisk det bliver at sidde og smæske os i rå skaldyr på terrassen og høre havets susen? Du kan ikke rigtig få fornemmelsen af det hele på billedet herunder, det er jo mørkt, men alligevel

De har endda købt hele bygningen, altså dér hvor de har lavet restauranten, og jeg tror sørme at de pønser på at lave hotel. Til sommer vil der være en swimming pool i forbindelse med terrassen. Arhmen altså – So soo cool

Og tjek lige det her akvarium til hummere og krabber 😍 Og et af deres vinrum lige nedenunder. Jamen jamen, very nice

Følg med mig på

Instagram: @iamwine_jenniferdelaloca, på FaceBook og her på bloggen

Scroll to Top