Selvhjlælpsspørgsmål #1! Terapi, venne, familie- og kæreste spørgsmål N. 1 

Hvad gør dig glad i løbet af din dag?

This… This is As Good As It Gets

Vi befinder os jo lige midt i vores vilde 2-måneders ferie (som jeg har tilladt mig at beslutte, også er vores bryllupsrejse🥰

Vil det så sige, at det som gør mig mest glad er at lave pretty much ingenting? Det håber jeg da virkelig ikke. Jeg er arbejdshest. Sidder aldrig stille, og ligefrem ligger? Gud forbyde det! Ikke desto mindre stortrives både jeg og vi, i vores lille paradis i Sanfatucchio. Og bare navnet- det er da sødt, er det ikke? Det er da et sødt navn for en by, lidt ligesom Oliver og Emma til nyfødte. Byen lige før os hedder Pulcinella 😀 Det er da også vildt sødt. Her er bare… Sødt

Hmm

Lige om lidt kommer hverdagen galoperende tilbage. Og vi har altså stadig mere end en måned på kontoen af vores ferie. InkluSiV vores kommende bryllup ❤️❤️❤️

Og de her efter lunch-drinks – fersken i hvidvin – er ret lækre..

Hvor ofte stopper du selv op? Helt op. Og kommer helt ind til spørgsmålet omkring, hvad der virkelig gør dig glad? Det er en kliché, det jeg skriver nu, jeg ved det.. Men vi er her jo kun en enkelt gang. I hvert fald i de ‘klæder’ vi befinder os i netop nu. Hvad er det nu, dét der, som virkelig gør os glade. Giver livet, manden/konen, børnene, hunden og det hele mening? Hvor ligger det henne? Er du ærke-bevidst om det? Og når du møder det, sørger du så for at lave en sti, der altid kan føre dig dertil igen, når du farer vild? Og; ‘As Good As It Gets’ – kan det altid være fantastisk? Nej da… Men når vi ligesom finder dybere mening med AlT, så er de stunder og perioder, som ikke er ‘fantastiske’ også fantastiske. I al deres ikke-fantastiskhed.

Indrømmer du? Det er svært, er det ikke rigtigt? Svært at stoppe ordentlig op og seriøst gennemtænke, hvad søren der gør dig glad? Hvad søren der er værd at gå efter. Hvordan du Aller bedst kan leve dit liv og således blive den bedste udgave af dig selv

Jeg har prøvet mange gange. Og alt for mange gange går jeg mentalt helt i stå. Det føles som om jeg pludselig slet ikke kan tænke mere. Jeg overmandes af mærkelige mindreværdstanker, som ‘hvis jeg ikke engang kan tænke mig en lille smule frem til, hvad der ærlig talt vil være det bedste for mig og min familie’ , hvad kan jeg så egentlig? – og lige en side bemærkning; ja ‘mig’ – ‘mig først’ – ikke fordi at jeg kommer først. Det gør jeg ikke. Det gør dem jeg elsker. Men fordi at hvis jeg ikke først og fremmest gør hvad som er bedst for netop mig, hvordan skal jeg så nogensinde kunne være det bedste for dem jeg elsker? Så jo, ‘mig’ først. Hvornår har du sidst mødt et ulykkeligt menneske, som formåede at stå først i køen hos dem som spreder glæde, lys, tro, håb og ultimativt, lykke?

Vores oase i København

Hvis Sanfatucchio er et lille paradis for os i Italien, så er hvad vi har i København i Danmark, en oase. Vi elsker vores restaurant i DK. Vi holder rigtig meget af hele vores liv og tilværelse i DK. Vores børn bor i København. Vores familie og flere af vores venner. Vi har et dejligt liv i København. Vi er selvstændige, holder virkelig utrolig meget af vores liv, arbejde, gæster og netop qua vores virke som restauratører, møder vi hele tiden nye fantastiske og dejlige mennsker. Vi elsker mad og vin, men dét med menneskene, de dejlige mennesker, det er dem som drive vores værk. Flere af vores fælles venner i dag, har vi i øvrigt lært at kende netop via vores restaurant. We Love Denmark!

Men …’ Det bliver alligevel ikke bedre end det her’. I hvert fald ikke, hvor vi lige nu befinder os i dag, juli 2020, i vores proces

Jeg tror, at vi gerne vil være i Italien i længere tid… OmG… Det er en stor kamel at sluge. En kæmpe ting at sige. Men jeg tror altså at vinden blæser den vej. 

Vi har jo købt de tre stykker land, som grænser lige op til vores eget hus. Jeg tror at vi er på vej til at skulle begynde at se både børn, familie, venner, nuværende gæster fra restauranten og nye fantastiske mennesker, som ville være kommet på restauranten, her i Italien. 

Vi skal have OVERVEJE3NDE gang i vores grund lige til venstre for vores hus her. Bed n (no) breakfast skal vi bygge. Og det skal altså være nu…

Hvad så med København? Vi skal stadig være i københavn ❤️ Vi holder fior meget af alt førnævnte, til at kunne holde ud ikke også at skulle være i KBH

Udover Bed n (no*) breakfast, hvad skal vi så lave? (og siger det lige, for god ordens skyld: Vores BnB skal laves lige så lækkert som vores eget hus!)

Vi skal da lave kokkeskoler en masse. Trøffeludflugter. Vinture .Oliven olie ture. På udflugter!! Rundt i Italien skal vi, det er da det vi skal! Og vi skal helt sikkert også have lavet noget med mindfulness/yoga/velvære-og så ved jeg ikke mere lige nu. Drømmer faktisk om at vi får lavet et spa..

 Anyway. Der er udover vores helt eget paradis, 20 guddommeligt fantastiske regioner, med hver deres vin, mad og når det kommer til stykket, kultur, her i dette ganske, dejlige, fantastiske, livsbekræftende land. Det skal udforskes!

For søren da.. Vi er på vej til at ville  opholde os meget længere tid i Italien…

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få 5 klassiske mad- & vin par,

der virker hver gang

Når du tilmelder dig, tilmeldes du også mit nyhedsbrev🥂

Scroll to Top