Bar mave og ultrakorte cowboy shorts

Hjem » Bar mave og ultrakorte cowboy shorts

Da disse billeder blev taget sidste uge, var det først og fremmest for at prøve lys af. Og hjælpe mig med at blive ‘mere comfortable’ – dvs, ‘klar’ til til at blive stillet foran kameraet og få taget billeder på kommando 🤫

Tøjet jeg har på… skulle ikke vises frem. I hvert fald ikke med mig i det. Toppen med bar mave og de ultrakorte shorts, er den slags tøj jeg uden så meget som at blinke en enkelt gang, frejdigt gik rundt i anywhere… hm-hm … da jeg var lidt yngre end nu! Men jeg havde da stadig fået begge mine børn 

I 2010/2011 skiftede jeg arbejde og begyndte at tage på. Uden at opdage det, var jeg pludselig små 30 kg større 

Det her tøj tager jeg normalt aldrig på. Jeg vejer stadig ca 15 kg (nogle gange også 17) over min tidligere vægt. Og kæmper hver evig eneste dag med mig selv. Om hvad jeg må spise, drikke, tage på af tøj. Og alt det jeg ikke må! Men der må have været en ‘djævel’ løs i det ubevidste – som ‘ubevidst’ fik mig til at trække i det forbudte tøj! Vel for at få mig til at vågne op af tornerosesøvnen.

Indtil i går, var min plan at fortsætte med at tabe mig, laaaangsont. Meget langsomt. Som i, jeg må gerne spise hvad jeg vil, må alligevel ikke, må så alligevel godt. Ender med at trøste spise. Gemme slik. Og få den vildeste kvalme når jeg så bliver overmandet af mig selv og tømmer samtlige skabe og skuffer for sødt

Eller når jeg kommer hjem fra arbejde sent om aftenen og synes at jeg da om nogen, har fortjent lækker mad og vin.

Det her tøj – dvs den her slags tøj som jeg har på, på billederne – skulle jeg først have haft på igen, når alle de overflødige kilo en dag ville være væk

Og jeg skulle da klart ikke alligevel trække i det før tid og tilmed lægge billederne på IG og blog! 😂😂😂

Men det er lige præcis hvad jeg nu har gjort 😱

Fordi sidste uge besluttede jeg åbenbart – kilo for meget eller ej – at tage det yngre og især slanke look-tøj på. Og i går besluttede jeg at gå på diæt. Og sige der højt. Dels fordi at jeg så håber på at det vil være lettere at gøre det ‘umulige’ – der ligger nemlig SÅ meget ubevidst gemt indeni os, når vi af den ene eller anden årsag ikke er tilfredse med vores kroppe, performance, væremåde osv – derfor ‘det ‘umulige’ ‘. Og dels… fordi jeg mener det 🤓…

Og… 🥰 Når man så pludselig NÅR til hvor jeg eksempelvis nåede til i går… ja.. så begynder der at ske ting og sager. Så begynder man at få ryddet op. Og komme det umulige meget, meget nærmere.. Det hele hænger jo sammen. Og nu jeg tænker over det, er jeg generelt utilfreds. Stadig! Med rigtig meget i forhold til mig selv. Det jo latterligt. Det er da noget mærkeligt noget. Jeg har altid travlt med at huske mig selv på, at jeg da kunne gøre det lidt bedre. Hurtigere. Mere effektivt. Jeg må da kunne have mere overskud. Tid. Tolerance. Og andet

Jeg har desværre ikke nøglen til mit inderste indre endnu, hvor mærkeligt det måske end måtte lyde. Jeg mener, derinde hvor du slipper for at skulle høre på dig selv brokke dig over dig selv! Ok – det skal selvfølgelig siges, at jeg helt sikkert også (nogle gange) er sød. Overfor mig. Men der er altså for langt imellem. I det hele taget.

Jeg er i det hele taget i gang med en større oprydning og udvikling. 🙏 Og jeg er overbevist om, at der i det med at komme frem til at ‘respektere’ mig selv nok, til at få tabt de kilo som jeg virkelig ønsker at komme af med – så jeg for alvor kan lide mig selv igen og jo også se mig selv i øjenene i erfaringen af, at jeg behandler mig selv ‘ordentligt’ – findes en nøgle, der kan låse det indre op 😊 Og gøre mig meget klogere. Og gladere 💝

Og tænk… Som jeg har skrevet alt dette.. hvad bruser så frem? Stemmen som siger, ‘ahrmen altså’.. ‘dig og jer i Vesten – I må da bare tage Jer sammen. Alle de der luksus- og overflødighedsproblemer’. Hvad med alle dem som har rigtige issues? Er syge? Lever i diktatoriske samfund? I krig. Korruption. Lige knap har til dagen og vejen. Og slet ikke har vand, mad, tøj og adgang til sundhed og oplysning’

Ja… Siger jeg lidt trist. Det er også rigtigt. Jamen, så må jeg jo bare skynde mig endnu mere med at ‘få styr på mig selv’, så jeg kan gøre og være noget for andre som har det meget værre end mig

Instagram: @iamwine_jenniferdelaloca, på FaceBookog her på bloggen

Jennifer Delaloca

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top