Happiness- og succes opskriften er enkel

Hjem » Happiness- og succes opskriften er enkel

“Success is getting what you want. Happiness is wanting what you get”.

Dvs happines- og succesopskriften er enkel. Det går bare ud på at beslutte at det man får eller har, er det som gør en glad. Og vupti, så har man også succes.

Jeg bruger det meget aktivt i forhold tll at tabe mig.

Jeg er ikke god til at andre skal fortælle mig hvad jeg skal, og hvad jeg ikke skal. Et eksempel; hvis jeg får et opfordret godt råd med på vejen, som jeg kan mærke ræsonnerer med mine værdier, kan jeg godt ‘gøre som vedkommende siger/anbefaler’ og f eks sadle om i løbet af et sekund, ændre mindset og blive glad for dét jeg så her vil få. Men det er netop mig selv jo, som har besluttet det på forhånd, fordi rådet ræsonnerer med mig og mit. Og derfor bliver jeg jo automatisk glad for beslutningen.

Et andet eksempel kan være, at jeg aktivt opsøger et råd, eller vejledning til noget, som jeg f eks gjorde da jeg for snart et år siden besluttede, at mine 2010-kilo måtte finde sig i at forlade min krop.

Se den var straks sværere for mig. Jeg fik at vide, at jeg skulle stoppe med nogle ting, som jeg virkelig ikke havde lyst til. F eks skulle jeg droppe alle mine søde sager. 

Det gjorde mig sørme ikke glad. Tværtimod gjorde det mig sur og irriteret. 

Så måtte jeg jo finde ud af, at tage beslutningen selv. Ud fra en tillid til, at projektet ville lykkes, hvis jeg droppede slikket. Her tog sagen en helt anden drejning. Altså da det lykkedes mig, at komme til et forlig med mig selv om, at det var dét der skulle til, for at jeg netop ville kunne blive glad. For jeg vidste jo, at jeg ville blive glad over at tabe kiloene. Ville jeg så ikke også være oprigtig glad for at droppe det, som spændte allermest ben for at kunne tabe dem, nemlig at spise alt for meget slik?

Jo.. Så nu blev jeg altså glad over hvad jeg fik: Ingen slik, af med kilo og begge dele til prisen af noget som jeg selv – i sidste ende – gerne ville have. Oveni hatten; succes. Mega WinWin

#SåSandt #livsstil #vægttab #Glæde #vilje #Ønske #Mod #indsigt #Beslutning #forståelse #kærlighed #Selvkærlighed #Dig #WinWin

Scroll to Top