Slow is the fastest way

Hjem » Slow is the fastest way

”Slow is the fastest way”

Jeg husker ej præcis hvornår jeg åbnede min personlige IG-kanal, men det var i løbet af 2015. Overbevist om at det skulle handle om vin, det vil sige info og formidling af vin + beslægtet stof, gik jeg glad i gang. Mens jeg famlede rundt for at finde min hylde – bevares, der var og er også indhold om mad og vin – kom det allermest til at handle om min egen livsstil – særligt løbeturene var jeg meget flittig til at lægge op – og ellers middage, rejser og alt luksus og/eller gucci-agtigt, bare det glimter, så er jeg jo glad 😊

Der er nu gået både måneder og år, hvor jeg hundredevis af gange har tænkt: 

Nu gør jeg det! 

Nu laver jeg en ren vinkanal. 

Hver gang er jeg bremset hårdt op og har husket mig selv på, hvor alt for krævende det ville være. Fordi journalistik og formidling er et krævende fag. Det er Digital Content Creation, videograf, fotograf, grafiker og tekstforfatter også. Og som bekendt kræves de alle + øvrigt, for at få succes på sociale medier.

Hyr en social media manager? Jo tak, men du kommer da selv til at skulle skabe indholdet, det er jo dig der er eksperten indenfor det du nu ved mere om, end 98% af resten af skaren. 

Der er en del som har kontaktet mig og fortalt, at de glæder sig til en ren vinkanal. Dét har virkelig gjort mig glad. 
Og der er også mange som har spurgt, hvor i alverden jeg dog får tiden og energien til det?

’Slow is the fastest way’, har jeg fundet ud af at svaret er… Dvs, de sidste snart otte års læring både fysisk og virtuelt, som jeg kan lægge oveni hvad jeg har samlet sammen af viden inden + de tusindvis af fotos, videoer og det materiale jeg har liggende på mine enheder, som jeg ikke har delt. Tilsat præcise ideer om hvad mine content pillars (indholdsbjælker) skal være og alt sammen baseret på det ’con amore’-projekt jeg oprindelig gerne ville lave – og så det vigtigste; jeg synes jo det er sjovt. Dét er hvor jeg finder tiden og energien. Selvfølgelig skal det hele vinkles så formidlingen netop (forhåbentlig) lykkes. 

Så nu er det endelig ved at være nu og lige om snart er jeg klar med den første måneds content ❤️

Hvis du ikke allerede følger med, kan du klikke på følg linket her: @vin_vino_wine_community – kanalen åbner 1. december 2023

#vin #viden #ConAmore 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top