Om lidt går det løs

Hjem » Om lidt går det løs

Vi er tilbage i dejlige Danmark igen, efter at have været på fødselsdagstur til lovely Italy fra søndag til torsdag. Jeg har nydt min velsignede januar, hele måneden, hver evig eneste dag. Vi har været hjemme alle ugerne og hvor har det været fantastisk ikke at skulle afsted med flyveren hver anden uge. Selvom det er såkaldte ‘luksusproblemer’ – man er jo nok et skarn, hvis man ikke bare er vild med at rejse hele tiden! – og så er jeg jo dermed nok et skarn. Det lever jeg med.

Men om lidt går det løs igen. Om lidt flyver vi frem og tilbage hver anden og maks hver tredje weekend. Og hvad værre er, om lidt starter præstationsshowet. Jeg skal – dvs jeg bør i hvert fald – gå op til min endelige eksamen i London til juni i WSETDiploma. Jeg mangler den aller sidste. Og den allersværeste. Jeg har udskudt det i et år. Og… Jeg er jo Skandinaviens første og Danmarks eneste Vinitaly International Academy Italian Wine Ambassador. Det er hammer svært at blive det, vi er ikke mere end omkring 160-180 stykker i verden. Og over os er dem med titlen “Vinitaly International Acadamy Italian Wine EXPERT”.

Jeg vil meget gerne løbe med titlen som den første i Danmark. Og klart i Skandinavien. Og klart, klart, klart, den første i Europa. Det er faktisk min ambition. Men jeg ved ikke om jeg når det. Fordi ultimo marts går det løs igen. Der er en uges studie i Verona efterfulgt af eksamen. Og jeg går først i gang med at læse op nu. Mange andre fra Europa kan sagtens nå at komme mig i forkøbet. Og jeg ved jo heller ikke om jeg får mod – eller med 😀 – spil fra danske egne. Det ville faktisk bare være dejligt. Meget dejligt, hvis jeg får selskab af danske, dygtige vinkollegaer. Men derfor vil jeg jo gerne være den første ekspert alligevel. Det kan man jo godt forstå…

Men ja, om lidt går det løs. Jeg tager styrthjelm på og tonser afsted.. Lige om lidt

Følg med mig på

Instagram: @iamwine_jenniferdelaloca, på FaceBook og her på bloggen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top