Vores husbyggeri ‘so far’

Hjem » Vores husbyggeri ‘so far’
Første tur i poolen

En kæmpe drøm er gået i opfyldelse. Vi har bygget vores helt eget arkitekt-tegnede hus. Det er ikke færdigt endnu, men så færdigt at vi kan være her (og så er det nok mere korrekt at sige, at vi har fået det bygget end at vi selv, sådan fysisk, har bygget det 😍)

Og hvad er der egentlig gået af os? Al den tid, alle de penge og alle de tanker, bekymringer og hvad der ellers hører sig til, når man begiver sig ud i et husbyggeri-projekt, kastet efter et hus som vi ikke engang kan bo i hele året ? Omg! Det befinder sig nemlig i Italien. Og vi bor jo som bekendt i Danmark.

Mindre detalje! Når alt kommer til alt er det jo ‘bare’ et sommerhus. Men altså et sommerhus som med alt hvad det indebærer, er et helt og aldeles RIGTIGT hus. Som man uden den mindste rynken med brynene, fortrinligt ville kunne bruge hele året. Hvor ville det dog faktisk have været fantastisk, om dette vores mega lækre drøm af en bolig, rent faktisk lå i København.

Men – det gør det ikke! Til gengæld nyder vi det MAKS lige nu, hvor vi holder sommerferie fra alt arbejde og hvor jeg efter feriens første snart 14 dage (vi har 5 uger i alt) endelig er kommet ned i et gear, hvor jeg har fået sovet nok og … ja… Sovet nok! Damn, Om jeg har været træt – så er det jo godt der er noget der hedder ferie !

Før og efter billeder

At bygge et hus fra grunden, er en rejse. En helt vild og vidunderlig rejse. At se de mange billeder vi har taget før og de som vi nu har kunne tage efter ❤️

Gildo og jeg er jo vinfolk og restauratører…. men jeg har fået blod på tanden. Jeg kunne rigtig, rigtig godt tænke mig at blive ved. Med at bygge huse… Bygge huse, krydret med restauration og drikke vin. Det lyder da meget godt, gør det ikke? 🤓🥰 Her kommer lidt før og efter billeder so far

Swimmingpool før
Swimmingpool efter

Byggeriet omkring swimmingpoolen er slet ikke færdigt.
Så disse er de første efter-billede, som jeg synes, på trods, giver et udmærket forhåndsindtryk.
Selve poolen er lavet i ’travertino’ – det er en lys, fin sandfarvet marmor-type. Vandet spejler sig i himlen og får derved samme farve. Parket-gulvet omkring poolen er lavet i klinker, samme look som det gulv vi har indendørs.

Ud-i-et gulveffekt fra stuen og ud til swimmingpoolen
Da de gik i gang med at lægge gulv indenfor

Vi ville gerne have en gulveffekt der gjorde, at det ser ud som om gulvene er ens og bare kører ud i ét med hinanden fra stue arealet og ud til poolen. Det er lykkedes. Da gulvet er klinker, er det netop ikke rigtigt træ. Vi ønskede ikke rigtigt træ da det er sværere at vedligeholde og gøre rent. Så vi valgte at investere i de dyrere klinker og det var et yderst klogt valg. Rengøring er hurtigere på plads og gulvet snorlige, ingen knirkerier eller andet vrøvl (på restauranten har vi et gammelt, gammelt trægulv – vældig charmerende, jojo – men det knirker og knager bare man kigger på det).

Bygget op fra grunden

Da vi købte grunden, var der faktisk en form for et hus på. Det var ikke lovligt til beboelse, men der var faktisk fire vægge, et tag og et toilet. Det som i dag er vores stue, var helt uden tag og dækket med en kæmpe presenning. ‘Huset’ var blevet brugt som opbevaringssted for maskineri og lignende.

Udover huset, er der også en lille olivenlund med 14 oliventræer, lidt frugttræer og en fin græsplæne (den har det ikke så godt i øjeblikket hvor den benyttes som arbejdsplads – glææææder mig så utrolig meget, til det bliver tid til også at få fixet alt udendørs. Det kommer dog til at tage en rum tid.

Tidligere græsplæne, pt slagmark …

Sådan så det ud

Sådan så det ud, da vi overtog. Ved hånden har jeg umiddelbart blot dette close-up billede taget udefra (indefra tog jeg aldrig billeder – det var som at være udenfor, bare indenfor – get the picture?😂). Men udefra egentlig meget romantisk-hyggeligt med den flotte røde blomsterbusk, hvid mur og mørkebrune skodder. Og vældig, vældig gammeldags. Men da charmerende alligevel!

Sådan så det ud, da vi overtog ’huset’

Så begyndte de at rive ned og gøre ved – dvs undervejs i byggeriet, ja, der så det sådan her ud

Fronthusets mur blev bygget op

Rundt om huset på den anden side
De begyndte at konstruere taget
Tagkonstruktion
Kæmpe klassiske kastanjetræsbjælker som går gennem hele husets under loftet
Det begynder at ligne noget
Nu ser det sådan her ud – so far!

LIdt billeder indefra

Vores vinkælder (vinværelse) før…
Og efter – dette rum er jo nærmest det vigtigste i hele huset!
Vores køkken – før det blev til vores køkken 😍
Og efter….
Fra dagligstuen (i åben forbindelse med køkkenet) og ned gennem huset før –
– og efter…
Kamin in the making
Og efter

Sikre en rejse vi har været på

Sikke en rejse vi befinder os på

Sikke en rejse vi altid vil være på

Ti amo completamente ❤️❤️❤️❤️❤️

(I øvrigt ikke et billede af os fra vores egen pool
Det må vi vist nok tage om! 🥰😎❤️

Følg med mig på

Instagram: @iamwine_jenniferdelaloca, på FaceBook og her på bloggen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top