#IAMWINE – OG NÅR DET NOK!

Hjem » #IAMWINE – OG NÅR DET NOK!

Da jeg var 25 blev jeg forført af og med vin, af mit livs kærlighed (that’s the guy in the pic – he did it!). Siden da, har denne guddommelige drik holdt mig tryllebundet og sørget for, at næsten alt hvad jeg har med at gøre involverer netop vin. Men også rigtig meget mad. Vin hører uden sammenligning hjemme sammen med indtagelse af mad. Jeg går vældig højt op i hvordan man bedst akkompagnerer disse to størrelser, hvordan jeg kan få fortalt så mange som muligt om alt det jeg selv har lært om vin, og hvordan jeg forhåbentlig kan lære så meget som overhovedet muligt fra mig qua de events, middage og lignende jeg organiserer eller deltager i. Og en gang for alle, sætte de der har lyst, ind i hvordan man smager på vinen. Hvad den smager af. Hvordan man skal lede efter det man fornemmer at man smager. Og forholde sig til det, når man finder det.

Altså hvad vinen smager af.

Det er nemlig en disciplin vældig svær for langt, langt de fleste. Det er der en helt bund-naturlig forklaring på: Vi, alle os vinelskende individer, er ikke tilnærmelsesvis nok trænet i at forstå hvordan vi skal forbinde vores hjerneaktivitet med de smagssignaler der sendes afsted, når vi smager på vin… Så træning, træning, træning. Alle kan som udgangspunkt lære det. Men man kommer helt sikkert ikke sovende til det

Jeg sigter således det bedste jeg har lært – også i det daglige – på at gøre så meget ved dette som overhovedet muligt. “Til daglig” sker i kraft af mit virke på/i vores kombinerede restaurant og vinbutik, sådan en har vi nemlig os;  L’Enoteca di Mr. Brunello (lenoteca.dk). Dette foretagende driver jeg sammen med min dejlige mand, Ermenegildo Russo (kald ham bare Gildo – det gør alle andre – han er i øvrigt fra Torre del Greco, Napoli).

I disse omgivelser har vi hjemme i hjertet af Kbh – spørger du os, er vores lille, autentiske italienske perle, heeeltsikkert byens hyggeligste italiener (selvfølgelig dybt inhabile). Bag hjemmets fire restaurationsvægge, holder vi også rigtig mange vinevents i forskellige genre, udover at servere gedigen, italiensk mamma-mia food (det kalder jeg vores mad) fra tirsdag til lørdag aften – selvfølgelig akkompagneret af alverdens italiensk vin. Så jaaah, der er lidt travlt på skansen med restaurant, vinbutik, events, et rejseri (jeg ikke har nævnt noget om endnu) der ingen ende vil tage, middage og alt mulig andet – oftest når jeg slet, slet ikke det hele. Når dét (oftest, dagligt) sker, tager jeg blot hul på en ny dag og så når jeg det måske nok – dur det heller ik’, så går det forhåbenligt i morgen og ellers når jeg når dertil  (sørger selvfølgelig omhyggeligt for ikke at flashe hvad jeg ikke når, når jeg jo nu skulle have nået det😎🤓) – kan da ikke gå ned med hverken præstationsangst eller stress her!

Kh
Jennifer

PS. Jeg går ultra-snart i luften med mine første online vinkurser. Det betyder at du kan lære om vin, smageteknik og mad- og vin sammensætning, når det passer dig. Og første modul i rækken er helt og aldeles gratis. Læs gerne mere her hvor du også kan tilmelde dig ved at skrive dig på mit nyhedsbrev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top