MILLIONÆR INDEN 30 – OPSKRIFT PÅ SUCCES

Hjem » MILLIONÆR INDEN 30 – OPSKRIFT PÅ SUCCES

På denne skønne regnvåde mandag (elsker at sidde indendørs og høre regnen banke på ruderne), kommer jeg i tanke om hvad et stærkt mindset kan udrette – det må være regnen og efterårets komme der husker mig på dét, jeg ikke længere tænker over, men blot tager for givet.

Jeg var ikke særlig gammel, da jeg besluttede mig for hvordan nogle af de dyrebareste begivenheder og ting i mit liv skulle se ud, for at jeg følte ‘succes’

  1. Jeg ville have børn og familie så hurtigt som overhovedet muligt
  2. Jeg ville være millionær inden jeg fyldte 30
  3. – og have Mercedes og hus i Neinertyve Happiness (indrømmet, vild med luksus, men har ikke længere brug for Hellerup)

Fik det hele.

Blev mor til Gianni da jeg lige var fyldt 18, fire år efter fik jeg Joshua Salvatore, da jeg var 27 drev jeg en millionforretning, da jeg var 28 var jeg millionær og det år jeg fyldte 30 flyttede jeg til Charlottenlund i et 400 kvm hus. Prisen ? Prisen på det hele, dvs mit mindset og selvvalgte livsdesign, var tårnhøj og hvad jeg og mine betalte med krop og sind, må jeg fortælle om en anden gang.

I denne post vil jeg hellere fortælle om opskriften på succes.

 

Fordi kan man tale om at der findes sådan en?

Nej. Det gør der faktisk ikke. Ingen opskrift på succes. Man laver nemlig en opskrift, eller forestiller sig den, og så lykkes den aldrig. Som man have forestillet sig.

Prøv først at tænke over, om du overhovedet kender nogen, der nogensinde er lykkedes med at planlægge en succes til punkt og prikke (og hvis du gør, hører jeg meget gerne om det, skriv løs i kommentaren) og altså opnå lige præcis dét, på den måde, som vedkommende havde forestillet sig?

Jeg kender rigtig mange succesfulde mennesker, men absolut ingen som endnu har formået at skrive en manual, følge den og opnå lige præcis dét manuskriptet dikterede. Hvis det overhovedet skulle fungere på den måde, ville vedkommende vel kunne gøre det en gang til? Og vedkommende ville helt sikkert også være stinkende materielt rig, qua alle de penge der måtte være kommet ind på at skrive bøger til andre om hvordan man bærer sig ad. Hvordan opskriften på succes ser ud.

Nixen bixen, det fungerer ikke sådan.

Der er ikke nogen opskrift på succes som beskriver hvordan du når et givent mål. Du skal som nok nå selve målet – hvis du virkelig vil – men opskriften på vejen derhen, findes ikke. Der findes kun en opskrift på hvordan man forestillede sig at vejen ville se ud, som så – når man tænker tilbage – viser sig at være helt forskellig fra det stykke vej man har tilbagelagt.

Hvis du spørger mig, ser opskriften på vejen (den-vej-der-faktisk-ikke-er-den-rigtige-vej) til succes, i realiteten sådan her ud:

  1. Du beslutter dig for succes (og definerer her samtidig om succes for dig er materielt eller ikke-materielt)
  2. Du forestiller dig det, så du kan se det hele i billeder for dit indre
  3. Du laver en strategi og således en plan for at opnå det du ser (enhver soldat på vej i krig, må nødvendigvis have en strategi; hvis man navigerer uden famler man i blinde og kommer meget hurtigere på afveje)
  4. Du følger din strategi, lige indtil vejen slår knuder og du er nødt til at lave en ny
  5. Du følger den nye, lige indtil vejen slår knuder igen og så fremdeles
  6. Du knokler popo’en ud af bukserne
  7. Og lige pludselig, når du mindst venter det, sker det. Og nu ser det jo i øvrigt fuldstændig anderledes ud end du havde forestillet dig. Du har jo måtte lave nye strategier, som du bevægede dig. ’Succes’ så faktisk slet ikke sådan ud, da du startede med at visualisere. Men du kan mærke, at det nu hvor du er nået herhen, er sådan det føles.

Og det er hvad essensen og vejen til succes er, en følelse. Hvad end du måler og føler den på penge, børn, familie, venner, arbejde, velgørenhed med mere og/eller andet. Succes er en følelse der kendertegner dit virke, din styrke, dit mindset, dit livsdesign, dig. Og det er altid vejen derhen der er vigtigst, aldrig målet. Men samtidig er viljen, for netop at nå målet, afgørende for at du går vejen! Så du er nødt til at ville lave en plan og strategi og jo således også følge den – selvom du inderst inde (om ikke andet nu) godt ved, at den vil ændre sig i ét væk.

Vi opnår alle oftest forskellige former for succes. Og taber det hele igen. Når det sker, start venligst forfra, formlen kender du, den er såre enkel: Definer, visualiser, strategi, ny strategi, ny strategi og om igen, popo ud af bukserne, og lige pludselig, voilá, en helt anden situation end hvad du havde forestillet dig – men succes, det er det.

(Følelsen af) Succes er altid stærkest, og tager altid revanche, når du mindst venter det.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top