VIN anmeldelser

i am wine

Udover at lave vinanmeldelserdriver jeg, sammen med min mand, blandt andet også den kombinerede vinbutik og restaurant L’Enoteca di Mr. Brunello, som ligger inde i det centrale København. Vi bygger og sælger huse i Italen (husitalien.dk), laver mad online med ItalienLiveCooking og ejer et importfirma, hvorigennem vi importerer størstedelen af de vine vi har på restauranten samt de vine vi sælger i detail. Vi har importeret vine i rigtig mange år.

I kraft af vores virke i vin- og restaurationsbranchen, smager vi årligt utallige vine. Heriblandt rigtig meget vældig, vældig godt. Som vi dog ikke selv har mulighed for at hente hjem. Da træerne som bekendt ikke vokser ind i himlen og vi derfor ikke kan købe alt, som vi bliver vilde med.

Derfor tager jeg imod vinprøver fra ind- og udland, som jeg scorer fra 9-12 (12 er højest) og anmelder. I et oprigtig håb om at andre danske vinhandlere vil købe vinene hjem, såfremt der er tale om en vin som ikke pt er i Danmark.

Ligesåvel modtager jeg også mange vine fra vinhandlere i Danmark og således vine som allerede er i landet. Som jeg også anmelder. Dette med sigte på at få lov til at være med til at sprede information om kvalitetsvine, så vinene kan komme ud til endnu flere vin elskende forbrugere.

Jeg har en kæmpe passion for vin. Så stor at jeg nogle gange selv bliver helt overvældet. Og jeg har en kæmpe passion for at formidle kendskabet til rigtig gode vine. Dette er formålet med al den tid og alle de kræfter jeg bruger på at lave vinanmeldelser. Det er en kliché, men der er ingen grund til at nyde middelmådig vin. Så jeg står på mål for kvalitet. Derfor præsenterer jeg aldrig noget her på min side, som er under 9 ud af mine maksimale 12 point. Er du på på samme vogn, så på jagt efter kvalitet, kan du trygt læse mine anmeldelser.

Læs mere

“Lagringspotentiale” med tallene fra 1 til 4 betyder:

1: Drik nu eller indenfor relativ kort tid
2: Hold indtil tre år
3. Hold indtil fem år
4. Hold indtil 10 år, muligvis længere

Symboler:

Har vinen dette symbol, betyder det at der er særlig god kvalitet for pengene

Jeg modtager blandt andet vine fra

Vinanmeldelser er sat på pause

Pinot noir sommer guide juli-august 2020

Riesling sommer guide maj-juni 2020

Scroll to Top